Bejelentés


KIS EMBEREK NAGY ÜZLETE EZ A MANDURA

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
Üdvözöllek a honlapomon

Egy most induló, egyedülálló üzleti lehetőséget szeretnék a figyelmedbe ajánlani.

Ez a világ leggyorsabban épülő, első lineáris network marketing hálózata!

Miről is van szó tulajdonképpen?
Egy Magyarországon és a világ 28 másik országában egyidejűleg indult online MLM üzletről, ahol már kevés munkával is tudsz pénzt keresni.
Mindez a Mandura forradalmian új üzleti modelljének köszönhető: a rendszerben csupán egyetlen, országhatárok nélküli, szét nem ágazó, végtelen hosszú értékesítési vonal létezik!
Konkrétan azt jelenti, hogy mindenki, aki időben utánad regisztrál, az már alád fog tartozni. Tehát a hálózat összes disztribútora egyetlen végtelen vonalon helyezkedik el.
Te azonban nem csak a végtelen vonal forgalma után kapsz jutalékot, hanem akár 8 szint mélységig, a saját magad pozíciójához közvetlen kapcsolódó direktjeid és azok munkatársai után is. Ez attól függ, hogy mekkora csomaggal lépsz az üzletbe.
A minimum rendelési mennyiség 1 üveg Mandura ital, vagy 1 doboz Mandura Trim tabletta, amely 30 USD-ba kerül.( Erre jön még rá a szállítási költség.)

Ebben az üzletben semmit nem kell senkinek eladni, csupán saját magunk részére havonta min. 1 db-ot megrendelni, ennyi már elég is ahhoz, hogy a hálózatban maradjunk.

A palettán két termék található: egy literes kiszerelésű, a világ több pontjáról származó, különféle egzotikus gyümölcsökből (durian, mangosteen, acai, blueberry) készült, magas ásványi, vitamin, tápanyag és antioxidáns tartalmú, egészségmegőrző ital, és egy speciális, új generációs zsírégető, karcsúsító tabletta, amely drámai szinten képes csökkenteni a has, csípő és a comb kerületét. Segít zsírt és súlyt vesztened, mindenféle beavatkozás, vagy életvitelváltás nélkül.

Természetesen, mint minden eddig ismert MLM hálózatban, úgy itt a Mandurában is, a saját csoportod kiépítésével érheted el a legmagasabb jutalékokat, ezért nagyszerű lehetőség olyanok számára, akik már rendelkeznek kapcsolati tőkével.

A regisztráció után minden tag saját webirodát kap, amelyben nyomon tudja követni a csoportja bővülését, a rendeléseket, és a jutalékát is.

A lehetőség továbbajánlásával mi magunk is hatással lehetünk a vonal bővülésére! Minél több direkt, indirekt regisztráltunk van (rokon, barát, családtag, munkatárs, stb.) egyrészt annál nagyobb forgalom generálódik a rendszerben, másrészt egyre magasabb karrierszintet érünk el, ezáltal pedig a bevételünk is sokkal több lesz!
Még van időd eldönteni, hogy, milyen szinten akarsz részt venni benne: kizárólag, mint egyszerű fogyasztó, vagy pedig az álmaid megvalósításához szükséges pénzt is innét akarod-e megkapni. Ez csak tőled függ.

A termék kiváló, a rendszer Amerikában már 2éve működik és bizonyított, és most végre itt van Magyarországon is, a többi már csak rajtad múlik!

Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!